foto

Lise Hilboldt

  • nar. 7.1.1954 (66 let)
    Racine, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Norma Jean a Marilyn (TV film)
1995 Divoký Bill
1989 Karen Carpenter Story, The (TV film)
1986 George Washington II: The Forging of a Nation (TV film)
Sladká svoboda
1985 Noon Wine (TV film)
1984 Ten magor Wilson (TV film)
1983 Hlad
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1978 Superman

TV seriály

2009 Ochrana svědků (TV seriál)
Aguna Matatala (S02E05)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Who Turned Out the Lights? (S02E06)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
The King in Yellow (S01E02)
Ženatý muž (TV seriál)
1982 Nancy Astor (TV seriál)
1979 Ike (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Bez šance na úspěch (S03E06)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky