foto

Gernot Schmidt

  • nar. 10.12.1962 (55 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Nesthocker (TV film)
2014 Der Bulle und das Landei - von Mäusen, Miezen und Moneten (TV film)
2012 Pommes Essen
2011 Die Schäferin (TV film)
2010 Wilsberg - Bullenball (TV film)
2008 Atentát na papeže (TV film)
2006 Neandertal
2004 Welcome Home
2001 Skilled
1998 Wettlauf mit dem Tod - Das Geiseldrama von Gladbeck (TV film)
1992 German Fried Movie

TV seriály

2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracená minulost (S15E09)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Frech wie Janine (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Smrt z motoru (S05E11)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Chata u jezera (S04E10)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace