foto

David Marshall Grant

  • nar. 21.6.1955 (63 let)
    Westport, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Ďábel nosí Pradu
2002 Lidi, co znám
2000 Vyvolený (TV film)
1998 Bolesti lásky (TV film)
Remembering Sex (TV film)
1996 Cela smrti
Skála
V očistci (TV film)
1995 Tři přání
1993 A kapela hrála dál (TV film)
1992 Citizen Cohn (TV film)
Navždy mladý
Očima vraha (TV film)
What She Doesn't Know (TV film)
1991 Pouze obchod
To the Moon, Alice (TV film)
1990 Air America
Window, The (TV film)
1989 Až k bodu zlomu (TV film)
1988 Bat 21
1987 The Big Town
1986 Dallas: The Early Years (TV film)
1985 Vítězové
1984 Jessie (TV film)
1983 Legs (TV film)
Sessions (TV film)
1982 Shady Hill Kidnapping, The (TV film)
The End of August
1981 Kent State (TV film)
1980 Happy Birthday, Gemini
1979 Francouzské pohlednice

TV seriály

2009 Párty na klíč (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Špinavá bomba (S01E10)
Alias (TV seriál)
Doručitelný (S05E02)
Prorok Pět (S05E01)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Blesková vražda (S03E04)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nejlepší obrana (S02E04)
2001 Dawsonův svět (TV seriál)
Late (S04E19)
1997 Noční hříchy (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Shadow (S08E08)
Harvest (S08E04)
1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Internal Affairs (S01E19)

Dokumentární

2002 TV's Most Censored Moments (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Only Human (TV film)
2001 Jenifer (TV film)

TV seriály

2019 A Million Little Things (TV seriál)
Someday (E14)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
I Dare You (E07)
Save the Date (E03)
Code Black (TV seriál)
Only Human (S03E09)
Better Angels (S03E02)
2017 Code Black (TV seriál)
One in a Million (S02E12)
2016 Code Black (TV seriál)
Life and Limb (S02E02)
Love Hurts (S01E17)
The Fog of War (S01E12)
2015 Code Black (TV seriál)
You Are the Heart (S01E08)
Pre-Existing Conditions (S01E03)
2012 Smash (TV seriál)
2011 Bratři a sestry (TV seriál)
Svatební překvapení (S05E22)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Ideální manžel (S05E06)
Návrat domů (S05E01)
Zase na cestě (S04E24)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Parukový večírek (S04E07)
Nové zprávy (S04E02)
Marné naděje (S03E21)
další epizody (5)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Jen jeden plátek (S03E10)
Dostaneš, co zasloužíš (S03E05)
Domy ze skla (S03E01)
další epizody (5)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
36 hodin (S02E07)
Americká rodina (S02E02)
Hrozny hněvu (S01E21)
další epizody (6)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Chladné přijetí (S01E07)
Noční schůzka (S01E05)

Dokumentární

1994 Letzter Tanz (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace