foto

Tomáš Stopa

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Důvěrný nepřítel
Ďalší deň (studentský film)
2017 Toto nie je o nás
2016 Anděl Páně 2
Staré dobré časy
2015 Svatojánský věneček (TV film)
2014 Láska na vlásku

TV seriály

2020 Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Kariéristka (E09)
2019 Delukse (TV seriál)
Hotelové lásky (E13)
2017 Rex (TV seriál)
Diagnóza vražda (E04)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)

Divadelní záznam

2015 Polnočná omša (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky