foto

Malese Jow

  • nar. 18.2.1991 (26 let)
    Tulsa, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Elizabeth Malese Jow sa narodila 18.2.1991 v Tulse, v Oklahome. Je americká herečka, speváčka a skladateľka. Má mladšiu sestru a dvoch bratov. Jej matka je indiánskeho pôvodu a jej otec je čínsky Američan. V 6-tich rokoch sa objavila v seriáloch Barney & Friends a Dellaventura. S matkou a súrodencami sa vo svojich 9-tich rokoch presťahovala do Kalifornie. 

Známou sa stala v roku 2004 vďaka role Geeny Fabiano v seriáli Unfabulous, kde hrala po boku Emmy Roberts. V roku 2007 sa objavila vo filme Bratz: The Movie ako Quinn a hosťovala v seriáli Wizards of Waverly Place, kde si zahrala rolu slávnej herečky Ruby Donahue. V roku 2008 hosťovala v seriáli The Young and the Restless a o rok neskôr sa objavila v jednej epizóde seriálu iCarly. V tom istom roku si zahrala v seriáloch The Secret Life of the American Teenager a v Hanne Montane. Vo filme Aliens in the Attic dostala cameo rolu. 

V roku 2010 hrala v prvej sérii úspešného seriálu The Vampire Diaries. Zahrala si rolu upírky Anny. Do seriálu  sa vrátila znova v tretej sérii, keď si zahrala v pár epizódach. V tom istom roku si zahrala v snímkach You're So Cupid! a The Social Network, kde stvárnila rolu Alice Cantwell, najlepšiu kamarátku Christy Lee. Ďalej hrala v druhej sérii seriálu The Troop. Do roku 2013 sa objavila v epizódnych rolách seriálov Desperate Housewives, Big Time Rush či CSI Miami. V roku 2013 si zahrala v romantickom sci-fi seriáli Star-Crossed, ktorý bol odvysielaný v priebehu roka 2014. Objavila sa aj vo videoklipe hudobnej skupiny All Time Low s názvom Time Bomb.

Adriana "deathmoon" Sage

Herecká filmografie

Filmy

2019 Escape Plan 3: Devil's Station
2014 Odvrácená strana ráje (TV film)
Plastic
2010 The Social Network
You're So Cupid!
2009 Příšerky z podkroví
2007 Bratz

TV seriály

2017 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Druid (S02E01)
2016 How to Be a Vampire (TV seriál)
Sweet/Vicious (TV seriál)
Tragic Kingdom (E04)
2015 Preppy Little Teen$ (TV seriál)
The Flash (TV seriál)
Enter Zoom (S02E06)
The Darkness and the Light (S02E05)
Family of Rogues (S02E03)
další epizody (7)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Smells Like Teen Spirit (S06E15)
2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
Střelba z vlastních řad (S10E12)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Ghost World (S03E07)
Smells Like Teen Spirit (S03E06)
The Reckoning (S03E05)
další epizody (7)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Pak jsem dostal opravdu strach (S07E21)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Founder's Day (S01E22)
Isobel (S01E21)
Blood Brothers (S01E20)
další epizody (11)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rota (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)
2000 The Brothers Garcia (TV seriál)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1992 Barney a jeho přátelé (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2009 House of Jazmin (TV pořad)
1994 All That (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace