foto

Elaine Kagan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 10 Cent Pistol
2004 Jak jsme vyrůstali (TV film)
2002 Neporazitelný
2001 Zlatokopové na divoké řece (TV film)
2000 Sedmdesátá léta (TV film)
Traffic - Nadvláda gangů
1999 Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
1998 Můj obr
1997 Absolutní moc
Frankensteinův dům (TV film)
1996 Jít za sluncem
1995 Vražedné sny (TV film)
1994 Angie
Policajt v Beverly Hills III
Těhotná za každou cenu
1993 There Was a Little Boy (TV film)
1992 Láska může zabíjet (TV film)
Nevinná krev
1991 Tajemství meče
1990 Impuls
Mafiáni
1989 Hrbáč na univerzitě
1988 Cesta do Ameriky
1987 Mít někoho rád

TV seriály

2012 The Beauty Inside (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Misconceptions (S09E05)
2009 Liga snů (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Homeward Bound (S02E12)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Cause for Alarm (S05E05)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Silence (S02E04)
Dr. House (TV seriál)
Nerakovina (S05E02)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Světlo světel (S01E10)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Ať je o čem mluvit (S02E07)
Odložené případy (TV seriál)
Ahoj, Adrian (S02E12)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tančíš pro mě (S05E02)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nezvěstná (S01E04)
Alias (TV seriál)
Skoro třicet let (S01E22)
2001 Alias (TV seriál)
Čas ukáže (S01E08)
Barvoslepý (S01E07)
Rovnováha sil (S01E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Slyšet ticho (S01E20)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Food Chains (S01E03)
Pohotovost (TV seriál)
Řidič z místa nehody ujel (S01E04)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace