foto

Jean Dewever

  • nar. 3.12.1927
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 21.4.2010 (82 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1981 Jules Ferry (TV film)
1978 Ulysse est revenu (TV film)
1973 Georges Dandin (TV film)
Heureux Félix (TV film)
1971 Jambes en l'air, Les
1960 Honneurs de la guerre, Les

TV seriály

1983 Route inconnue, La (TV seriál)
1969 Oiseaux rares, Les (TV seriál)
1967 Le monde parallèle (TV seriál)
Salle n° 8 (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Ulysse est revenu (TV film)
1971 Jambes en l'air, Les
1960 Honneurs de la guerre, Les

TV seriály

1969 Oiseaux rares, Les (TV seriál)
1967 Le monde parallèle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace