foto

John Dearth

  • nar. 16.10.1920
    West Ham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.3.1984 (63 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 The Runaway
1962 Strongroom
The Road to Hong Kong
1961 Den, kdy Země vzplanula
The Shadow of the Cat
Three Spare Wives
1960 A Circle Of Deception
Dead Lucky
1959 Katia tarik
Nebezpečí mezi námi
Voodoo Factor, The (TV film)
Zkáza Mary Deare
1958 Ohlédni se v hněvu
The High Cost of Loving
1957 Dangerous Exile
Flying Scot, The
1948 Smugglers' Cove

TV seriály

1995 The Buccaneers (TV seriál)
1981 Kessler (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Plays of Today (TV seriál)
1967 Mr. Rose (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Případy komisaře Gideona (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Silent Evidence (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Loaded Tourist (S01E05)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Escape of R.D.7 (TV seriál)
Three Live Wires (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Assignment Foreign Legion (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace