foto

Helena Hartmanová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1998 Drahí príbuzní (TV film)
1995 Komorný spevák (TV film)
1994 Noc je môj nepriateľ (TV film)
1993 Bakchus (TV film)
Líška (TV film)
1992 Kaviareň Lýra (TV film)
1991 Meteor (TV film)
1990 Fuente ovejuna (TV film)
Garsónka (TV film)
Narodeniny v hoteli (TV film)
Po celé leto (TV film)
Čierny princ (TV film)
1989 Bolo to málo (TV film)
Génius jednej noci (TV film)
Letiace tiene (TV film)
Malý pán Friedemann (TV film)
Pasians (TV film)
Reverend (TV film)
Venček pre starého otca (TV film)
1988 Mercadet (TV film)
Prvé hlásky lásky (TV film)
1987 Počítač (TV film)
Rodák (TV film)
1986 Hriech (TV film)
Viktória (TV film)
Šťastie na dobierku (TV film)
1985 Balada o vkladnej knižke (TV film)
Hodinky (TV film)
Ján Literát (TV film)
Malý Muk (TV film)
Obyčajný deň (TV film)
Ozveny (TV film)
Plánka (TV film)
Poklad (TV film)
Pred sviatkami (TV film)
Prípad Archieho Mixa (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
Sekera (TV film)
Veľká náruč (TV film)
Zlatná krajina (TV film)
Štvrtá hlava draka (TV film)
1984 Epizóda (TV film)
Kto chce získať princeznú (TV film)
Lásky dar (TV film)
Navráťte sa k otcom svojim (TV film)
Neľahké lásky (TV film)
Plná náruč vzduchu (TV film)
Profesor na bielom koni (TV film)
Čierny slnovrat (TV film)
Čistá biela stena (TV film)
1983 A vrátil sa im pokojný spánok (TV film)
Cesta na krvavé pole (TV film)
Drotár (TV film)
Farebný bazár (TV film)
Hniezdo na ôsmom poschodí (TV film)
Miesto pre dvoch osamelých cyklistov (TV film)
Nehoda v Los Alamos (TV film)
Nocou s bielymi koňmi (TV film)
Princezná a mesiac (TV film)
Samej mi je smutno (TV film)
Saša (TV film)
Zajac na diaľnici (TV film)
Záchranná akcia (TV film)
1982 Najkrajší kvet (TV film)
Otvorený účet (TV film)
Pád hore (TV film)
Valika (TV film)
1981 Paradajka za rohom
Pánska spoločnosť (TV film)
Rembrandt van Rijn (TV film)
Zaujímaví muži (TV film)
Čudák (TV film)
1980 Balladyna (TV film)
Muž, ktorého srdce je na vysočine (TV film)
Novinky našej rodinky (TV film)
Strašne ošemetná situácia (TV film)
1979 Jennie Gerhardtová (TV film)
Na vysokej skale: Krásna Ľudmila (TV film)
Poviem mu to sám (TV film)
Tri svadby (TV film)
Vianočné čary (TV film)
Víno z Jerezu (TV film)
Ťaví zadok (TV film)
1978 Rozvedená (TV film)
Vraj cholera (TV film)
Žabí ženích (TV film)
Žena úspešného muža (TV film)
1977 Dravý prúd (TV film)
Gomez (TV film)
Kto to spieva v kolovrátku (TV film)
Orol a lastovička (TV film)
Vzkriesenie Míny (TV film)
1976 Hurá na letný byt (TV film)
1975 Kamarátka pre nás dvoch (TV film)
Karol Ketzer (TV film)
Náušnice (TV film)
Prerušujem pojednávanie (TV film)
Takmer dokonalý muž (TV film)
1974 Jaríkovský kostol (TV film)
Luigiho srdce (divadelní záznam)
1973 Chcem (TV film)
Havária (TV film)
Manželstvo je vždy riziko (TV film)
Slávna chvíla tichého života (TV film)

TV seriály

1984 Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
1980 A teraz sa rozhodni (TV seriál)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)

Dokumentární

1983 Revolučná etuda, Belasé kone na červenej tráve (TV film)
1981 Pútnik ku slnku (TV film)
1973 Šťastie ulietlo nezachytené (TV film)

TV pořady

1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace