foto

Hanna María Karlsdóttir

  • nar. 19.11.1948 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Munda
2016 Fyrir framan annað fólk
2015 Pozpátku
2010 Královská cesta
2009 Rejkjavík
2008 Malebná svatba
2007 Skaup (TV film)
2006 Děti
Gódir gestir
Vychladlá stopa
Áramótaskaup 2006 (TV film)
2004 Áramótaskaup 2004 (TV film)
2000 S milenkou mé matky
1995 Agnes
Einkalíf
1986 Stella jede na prázdniny
1985 Schwarz und ohne Zucker

TV seriály

2020 The Valhalla Murders (TV seriál)
Crossroads (E07)
Hidden Place (E06)
2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky