foto

Tomokazu Miura

  • nar. 28.1.1952 (67 let)
    Enzan, prefektura Jamanaši, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hicudži to hagane no mori
2017 Destiny Kamakura Monogatari
2016 64 (Rokujon)
Katsuragi jiken
2014 Sukuitai!
2013 Hasegawa Machiko Monogatari (TV film)
Kyo no Hi wa Sayonara (TV film)
Mottomo Tooi Ginga (TV film)
Strawberry Night
2012 Always sančóme no júhi '64
Ukrutnost nade vše
Vítej zpět, Hayabuso!
2011 Hoši mamoru inu
Miluji tě, železnice
My Back Pages
Shiniyuku tsuma tono tabiji
2010 Arrietty ze světa půjčovníčků
Shokudo katasumuri
Ukrutnost
2009 Heaven's Door
2008 Kagehinata ni saku
Sora e: Sukui no tsubasa resukyû uingusu
Yama no anata - Tokuichi no koi
2007 Always zoku san-chōme no yūhi
Mayu: Kokoro no hoši
Tenten
Tōku no sora ni kieta
2006 22 sai no wakare - Lycoris: Ha mizu hana mizu monogatari
Macugane ranša džiken
Tenši no tamago
Z moře není návratu
2005 Always sančóme no júhi
Nada So So - Kono Ai Ni Ikite (TV film)
Sajonara colour
Watasareta bamen (TV film)
2004 Chuť čaje
Survive Style 5+
2003 Bo taoshi
2002 Nagoriyuki
2001 Den'en no júucu
Jawaraka no hó
Quartet
2000 Manuke sensei
Sotohiro
Šiawase kazoku keikaku
1999 M/Other
1998 A, haru
Manuke sensei (TV film)
1997 Kawaki no machi
Tókjó bijori
Zjizvení andělé
1994 Rampo
Čónórjokuša: Miči e no tabibito
1993 Džidaigeki special: Curuhime denki (TV film)
Sora ga konnani aoi wake ga nai
1992 Wataši o daite sošite kisu šite
1991 Edodžó tairan
Kodžika monogatari
Muno no hito
1990 Haruka naru kóšien
Ruten no umi
Tôkyô jôkû irasshaimase
1989 226
1988 Futari botchi
Marilyn ni aitai
Nihon džundžóden: Okaši na futari – Monokuruošiki hitobito no mure
Soul music: Lovers only
1987 Freeter
Itoši no Elie
1986 Kare no ótobai, kanodžo no šima
Nojuki jamajuki umibejuki
1985 Taifú kurabu
1984 Sayônara, Jûpetâ
Tengoku no eki: Heaven Station
1982 Kaikjó
Velká japonská válka
1981 Kemonotači no acui nemuri
1980 Koto
1979 Howaito rabu
Tenši o júwaku
Tooi ashita
Ógon no pátoná
1978 Furimukeba ai
Honó no mai
Seishoku no ishibumi
1977 Dorodarake no džundžó
Kiri no hata
Seinen no ki
Sugata Sanširó
1976 Aicu to wataši
Kaze tačinu
Šunkinšó
1975 Akan ni hacu
Aoi sanmjaku
Hi no ataru sakamichi
Zeššó
Šiosai
1974 Izu no odoriko

TV seriály

2017 Šúkacu kazoku (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Džosei sakka mysteries ucukušiki miccu no uso (TV seriál)
2014 Gokuaku Ganbo (TV seriál)
N no Tame ni (TV seriál)
Tokusó (TV seriál)
2010 Šinzanmono (TV seriál)
2008 Bara no nai hanaja (TV seriál)
2006 Džundžó kirari (TV seriál)
2005 Akai Giwaku (TV seriál)
Walkers (TV seriál)
2004 Sekai no chûshin de, ai wo sakebu (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
2002 Tošiie to Macu (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
Hyoten 2001 (TV seriál)
1995 Ninshin Desuyo 2 (TV seriál)
1994 Ninšin desu jo (TV seriál)
Otoko no ibašo (TV seriál)
1990 Daihjó torošimarijaku deka (TV seriál)
1986 Tenshi no Uppercut (TV seriál)
1975 Akai Giwaku (TV seriál)

TV pořady

2012 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace