foto

Harold Goldblatt

  • nar. 5.7.1899
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.4.1982 (82 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 The Winter's Tale (TV film)
1980 Day Christ Died, The (TV film)
1976 Something to Hide
1974 Abdikace
Mission: Monte Carlo - a.z.
1973 And No One Could Save Her (TV film)
1971 Mizerná neděle
Prosím, pane!
1967 25. hodina
1966 The Reptile
1965 Mladý Cassidy
1964 Městečko prokletých II
1963 Nine Hours to Rama
The Mind Benders
The Running Man
The Scarlet Blade
1962 Lisa
The Reluctant Saint
1961 Francis of Assisi
The Big Gamble
1960 Siege of Sidney Street, The
1958 Rooney
Zkáza Titaniku
1957 The Rising of the Moon
1956 Jacqueline

TV seriály

1978 The Devil's Crown (TV seriál)
1977 Marie Curie (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
Our Mutual Friend (TV seriál)
1973 Picture of Katherine Mansfield, A (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
The Gold Napoleon (E02)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Festival (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Pathfinders in Space (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Man Who Finally Died (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky