foto

June Brown

  • nar. 16.2.1927 (92 let)
    Needham Market, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ethel a Ernest
2006 The Children's Party at the Palace (TV film)
2005 A-Z of Eastenders (TV film)
2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)
EastEnders: Dot's Story (TV film)
Margery and Gladys (TV film)
1997 Bláznivá nemocnice (TV film)
Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
1992 Králové mamba
1984 Misunderstood
1982 Zvoník od Matky Boží (TV film)
1980 Nižinský
1979 Vražda na úrovni
1973 14
Psychomania
1972 Sitting Target
1971 Mizerná neděle
1968 Inadmissible Evidence
1952 It Started in Paradise

TV seriály

2013 Heading Out (TV seriál)
2010 EastEnders: E20 (TV seriál)
2000 Gormenghast (TV seriál)
1998 Verdict (TV seriál)
1994 Ain't Misbehavin (TV seriál)
Pirates (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Oliver Twist (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Now and Then (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
1982 Kriminální příběhy (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1977 Young at Heart (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
The Prince and the Pauper (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Couples (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)
2000 Winton's Wonderland (TV seriál)
1998 EastEnders Revealed (TV seriál)
The Greatest (TV seriál)
The Heaven and Earth Show (TV seriál)
Top Ten (TV seriál)

TV pořady

2013 National Television Awards (TV pořad)
Šálek čaje s Victorií Wood (TV pořad)
2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2008 Come Dine with Me (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2002 V Graham Norton (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 Victoria Wood with All the Trimmings (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace