foto

Frank Windsor

  • nar. 12.7.1927 (91 let)
    Walsall, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Anchor Me (TV film)
1998 Touch and Go (TV film)
1996 Trip Trap (TV film)
1989 Na předměstí (TV film)
1987 Out of Order
1985 Revoluce
The Shooting Party
1982 Coming Out of the Ice (TV film)
Doll's Eye
1981 Dangerous Davies: The Last Detective (TV film)
1979 Operace Omega
The Plank (TV film)
1978 Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
1974 Barry McKenzie Holds His Own
1973 Assassin
1971 Mizerná neděle
1970 Drop-out
Jaro a portské víno
1969 Where Were You on the Day War Broke Out? (TV film) - vyp.
1963 Ten sportovní život

TV seriály

2001 Judge John Deed (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Škrtičův les (S02E02)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1995 Paul Merton's Life of Comedy (TV seriál)
1994 Capital Lives (TV seriál)
1993 September Song (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1987 Flying Lady (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Charlie (TV seriál)
1981 Into the Labyrinth (TV seriál)
1978 Kidnapped (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1975 Second Verdict (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Jack the Ripper (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Headmaster (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
1969 Dustbinmen, The (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Můj zesnulý přítel a společník (E01)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
1959 Bleak House (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1999 After They Were Famous (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1952 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace