foto

Thomas Baptiste

  • nar. 1936
    Georgetown, Guyana

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Secret Laughter of Women, The
1993 The Attendant
1984 Nimrod východní Afriky (TV film)
1981 Rise and Fall of Idi Amin
1980 Žoldáci
1979 Music Machine, The
1978 Divoké husy
The Class of Miss MacMichael
1976 Countdown at Kusini
1974 Honeybaby, Honeybaby
1973 Black Snake
Divorce His - Divorce Hers (TV film)
Ghost in the Noonday Sun
Shaft v Africe
1971 Mizerná neděle
1969 Two Gentlemen Sharing
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress
Dr. Terror's House of Horrors
Pomoc!
1964 Pušky v Batasi
1961 Plameny v ulicích
1959 Podvržený zločin

TV seriály

1998 Klaun (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
Runaway Bay (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
Winners and Losers (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
Emery Presents: Legacy of Murder (TV seriál)
Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1981 Diamonds (TV seriál)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Oficiální návštěva (S01E02)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Hrdinové (S01E05)
1976 The Fosters (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
World in Ferment (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Master, The (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Till Death Us Do Part (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
The Arrow of God (S01E07)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1957 White Hunter (TV seriál)
1956 Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Ghost of Peter Sellers - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace