foto

So-young Ko

  • nar. 6.10.1972 (48 let)
    Městský obvod Seocho, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Eonniga ganda
2006 Apateu
2003 Ijung gancheob
2001 Haru
2000 Pohraniční pásmo
1999 Lobeu
1998 Haega seojjogeseo ddeundamyun
Kishal kkayo
Yeonpoong yeonga
1997 Biteu
Hallelluya
1994 Gumiho
1990 Chinguya chinguya

TV seriály

2017 Wanbyeokhan annae (TV seriál)
2012 Areumdawoon geodaeege (TV seriál)
2007 Pureun mulgogi (TV seriál)
1998 Chooeok (TV seriál)
Maenbalui cheongchun (TV seriál)
1997 Yeoja (TV seriál)
1996 Byul (TV seriál)
1994 Adeule yeoja (TV seriál)
1993 Eommaui bada (TV seriál)
1992 Naeileun sarang (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky