foto

Se-yeong Lee

  • nar. 20.12.1992 (27 let)
    Pučchon, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hotel leikeu
2018 Suseongmos
2013 Mooseowon iyagi 2
Pikkeulneun chungchoon
2012 Cheongpodo satang : 17 nyeon jeoneui yaksook
2007 Yeolsesal Soo-ah
2005 Naesaengae gajang areumdaun iljuil
2004 Ahobsal insaeng
Godoki momburim childae
Yeoseonsaeng vs yeojeja

TV seriály

2020 Hawayu beuredeu (TV seriál)
Memoriseuteu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2019 Euisayohan (TV seriál)
Wangyi doen namja (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Choigoeui hanbang (TV seriál)
Hwayugi (TV seriál)
Ipan sapan (TV seriál)
2016 Baempaieo tamjeong (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2014 Sarang joopasoo 37.2 (TV seriál)
Teuroteuui yeonin (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2013 Haneuljae salinsageon (TV seriál)
Sachoonki medeulri (TV seriál)
2011 Yeongdeok woomeonseu sileumdan (TV seriál)
2005 Dolahon singgeul (TV seriál)
Jamae bada (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Hoejeonmokma (TV seriál)
2002 Booeokdegi (TV seriál)
Seonmul (TV seriál)
2001 보고싶은 얼굴 (TV seriál)
2000 Ondal wangjadeul (TV seriál)
1999 Uriga jeongmal saranghaesseulkka (TV seriál)
1998 대왕의 길 (TV seriál)
1996 Hyeongjeui gang (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 놀라운 토요일 (TV pořad)
2017 겟잇뷰티 2017 (TV pořad) - mod.
2016 립스틱 프린스 (TV pořad)