foto

Se-yeong Lee

  • nar. 20.12.1992 (26 let)
    Pučchon, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Suseongmos
2013 Mooseowon iyagi 2
Pikkeulneun chungchoon
2012 Cheongpodo satang: 17 nyeon jeoneui yaksook
2007 Yeolsesal Soo-ah
2005 Naesaengae gajang areumdaun iljuil
2004 Ahobsal insaeng
Godoki momburim childae
Yeoseonsaeng vs yeojeja

TV seriály

2019 Wangyi Doen Namja (TV seriál)
2017 Choigoeui hanbang (TV seriál)
Hawayu beuredeu (TV seriál)
Hwayugi (TV seriál)
Ipan sapan (TV seriál)
2016 Baempaieo tamjeong (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2014 Sarang joopasoo 37.2 (TV seriál)
Teuroteuui yeonin (TV seriál)
2013 Haneuljae salinsageon (TV seriál)
Sachoonki medeulri (TV seriál)
2005 Dolahon singgeul (TV seriál)
Jamae bada (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Hoejeonmokma (TV seriál)
2002 Booeokdegi (TV seriál)
Seonmul (TV seriál)
2001 보고싶은 얼굴 (TV seriál)
2000 Ondal wangjadeul (TV seriál)
1999 Uriga jeongmal saranghaesseulkka (TV seriál)
1998 대왕의 길 (TV seriál)
1996 Hyeongjeui gang (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 립스틱 프린스 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace