foto

Veronika Nowag-Jones

  • nar. 1.4.1946 (73 let)
    Lipsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Froschkönig (TV film)
Lotte Jäger und die Tote im Dorf (TV film)
Reise nach Jerusalem
2016 Fucking Berlin
2014 Ballade vom Aufbruch
2013 Kleine Schiffe (TV film)
2012 Auf den zweiten Blick
2009 Upstairs
Woran dein Herz hängt (TV film)
2008 Märzmelodie
Plötzlich Millionär (TV film)
2007 Ein starkes Team - Blutige Ernte (TV film)
2003 Brána k nebesům
Ganz und gar
Kroko
Zuckerbrot
2002 Am Ende des Tunnels (TV film)
Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
Wilde Mädchen - Wer küsst Paul?
2001 Deník Anne Frankové (TV film)
1999 Gefährliche Hochzeit (TV film)
1998 Babyraub - Kinder fremder Mächte (TV film)
1997 Gesches Gift
1996 Sperling und das Loch in der Wand (TV film)
1994 Nah am Wasser (TV film)
Polizeiruf 110 - Gespenster (TV film)
1978 Gesche Gottfried (TV film)
1974 Für die Liebe noch zu mager

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
2015 Public Morals (TV seriál)
A Thought and a Soul (E10)
Collection Day (E07)
A Good Shooting (E06)
další epizody (4)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2004 Královna višní (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Pengo! Steinzeit! (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Sag mal Aah! (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1985 Kein schöner Land (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace