foto

Peer-Uwe Teska

  • nar. 3.3.1955 (64 let)
    Zhořelec, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bornholmská ulice (TV film)
2012 Barbara
2009 Liebe Mauer
2007 Heimweh nach drüben (TV film)
Zu schön für mich (TV film)
2004 Hunger auf Leben (TV film)
2000 Küss mich, Frosch (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Kleine Dealer, große Träume (TV film)
1994 Tatort - Laura, mein Engel (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - In Erinnerung an... (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Variante Tramper (TV film)
1986 Ernst Thälmann (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
1984 Der Lude

TV seriály

2019 Wolfsland (TV seriál)
Das heilige Grab (E05)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Kanal (S16E16)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Johannes (S14E20)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Zobel (S13E11)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kathrin in Not (S04E23)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Alle Menschen sind gleich (S01E33)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky