foto

Bettina Hauenschild

  • nar. 16.7.1964 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)
2010 Rosannas Tochter (TV film)
2007 O Rampelníkovi
2006 Bez důkazu: Pět kamarádů
Tatort - Der schwedische Freund (TV film)
2005 Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau (TV film)
Mathilde liebt (TV film)
2002 Ein Sommertagstraum
2001 Mein Papa mit der kalten Schnauze (TV film)
2000 Když uhodí blesk (TV film)
1999 Der Elefant in meinem Bett (TV film)
1998 Eine ungehorsame Frau (TV film)
Milostné scény z planety Země
1997 Stunden vor dem Morgengrauen, Die (TV film)
Und plötzlich war alles anders (TV film)
1995 Pod tlakem (TV film)
1993 Ich bin da, ich bin da
1991 I Know the Way to the Hofbrauhaus (TV film)

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Späte Rache (2) (S09E30)
Späte Rache (1) (S09E29)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Bäumlers Klippe (S02E06)
V podezření (TV seriál)
Türkische Früchtchen (E21)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Stimmen der Straße (S01E13)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Big Ben (TV seriál)
Prvotřídní pohřeb (S12E03)
2004 München 7 (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Die Freiheit der Wölfe (E17)
Hinter den Spiegeln (E16)
Das Gegenteil von Liebe (E15)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Harte Kerle (S06E37)
Bella Block (TV seriál)
Tödliche Nähe (E13)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Im Namen der Ehre (E12)
2001 Bella Block (TV seriál)
Bitterer Verdacht (E11)
Schuld und Liebe (E10)
2000 Bella Block (TV seriál)
Am Ende der Lüge (E09)
Blinde Liebe (E08)
Abschied im Licht (E07)
1997 Nikola (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky