foto

Bettina Hauenschild

  • nar. 16.7.1964 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Unter Verdacht - Türkische Früchtchen (TV film)
2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)
2010 Rosannas Tochter (TV film)
2007 O Rampelníkovi
2006 Bez důkazu: Pět kamarádů
Tatort - Der schwedische Freund (TV film)
2005 Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau (TV film)
Mathilde liebt (TV film)
2004 Bella Block - Das Gegenteil von Liebe (TV film)
Bella Block - Die Freiheit der Wölfe (TV film)
Bella Block - Hinter den Spiegeln (TV film)
2003 Bella Block - Tödliche Nähe (TV film)
2002 Bella Block - Im Namen der Ehre (TV film)
Ein Sommertagstraum
2001 Bella Block - Bitterer Verdacht (TV film)
Bella Block - Schuld und Liebe (TV film)
Mein Papa mit der kalten Schnauze (TV film)
2000 Bella Block - Abschied im Licht (TV film)
Bella Block - Am Ende der Lüge (TV film)
Bella Block - Blinde Liebe (TV film)
Když uhodí blesk (TV film)
1999 Der Elefant in meinem Bett (TV film)
1998 Eine ungehorsame Frau (TV film)
Milostné scény z planety Země
1997 Stunden vor dem Morgengrauen, Die (TV film)
Und plötzlich war alles anders (TV film)
1995 Pod tlakem (TV film)
1993 Ich bin da, ich bin da
1991 I Know the Way to the Hofbrauhaus (TV film)

TV seriály

2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Bäumlers Klippe (S02E06)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Big Ben (TV seriál)
Prvotřídní pohřeb (S12E03)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace