foto

Marc Rissmann

  • nar. 1980
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Liberté: A Call to Spy
2018 Overlord
2017 Tatort - Alles was Sie sagen (TV film)
Tatort - Tanzmariechen (TV film)
2012 Marie Brand und das Lied von Tod und Liebe (TV film)
Tod einer Polizistin (TV film)
2011 Nazi goreng (studentský film)

TV seriály

2019 Hra o trůny (TV seriál)
Zvony (S08E05)
Zimohrad (S08E01)
2018 Team 13 - Freundschaft zählt (TV seriál)
2017 Riviéra (TV seriál)
Vzkaz (S01E04)
Tajná místnost (S01E03)
Into the Badlands (TV seriál)
Opičák běží mlhou (S02E05)
The Last Kingdom (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2015 Friesland (TV seriál)
Familiengeheimnisse (E02)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der Schäfer (E04)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
Christine. Perfekt war gestern! (TV seriál)
Magic Moments (E03)
SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Kdo létá moc vysoko (S04E08)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace