foto

Robert Seethaler

  • nar. 7.8.1966 (54 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Tal der Mörder (TV film)
Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2015 Mládí
2006 Studené léto (TV film)
2005 Die Spur im Schnee
Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
2004 Komm, wir träumen!
2002 Die Dickköpfe (TV film)
Juls Freundin (TV film)
Láska může všechno (TV film)
2001 Hinter dem Berg
2000 Krieger
Zehn wahnsinnige Tage (TV film)
1998 Helden in Tirol
1997 Crazy Moon (TV film)
Die Bräute (TV film)

TV seriály

2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Der falsche Mann (S12E09)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Botschaft (E66)
Knastelse (E65)
Geplatzte Träume (E64)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Vermächtnis (E63)
Beste Freunde (E62)
Stirb einsam! (E61)
další epizody (4)
2014 Správná dvojka (TV seriál)
Späte Rache (E59)
Der Freitagsmann (E58)
Alte Wunden (E57)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau des Freundes (E56)
Die Frau im roten Kleid (E55)
Prager Frühling (E54)
2012 Správná dvojka (TV seriál)
Schöner wohnen (E53)
Eine Tote zu viel (E52)
Die Gottesanbeterin (E51)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Gnadenlos (E50)
Am Abgrund (E49)
Tödliches Schweigen (E48)
další epizody (4)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Neue Wege (S03E12)
Správná dvojka (TV seriál)
Im Zwielicht (E46)
Dschungelkampf (E45)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
Das große Fressen (E44)
La Paloma (E43)
Geschlechterkrieg (E42)
2008 Správná dvojka (TV seriál)
Hungrige Seelen (E38)
2007 Správná dvojka (TV seriál)
Unter Wölfen (E37)
Blutige Ernte (E36)
2006 Správná dvojka (TV seriál)
Zahn um Zahn (E34)
Gier (E33)
Dunkle Schatten (E32)
další epizody (4)
2005 Správná dvojka (TV seriál)
Lebende Ziele (E29)
2004 Správná dvojka (TV seriál)
Sicherheitsstufe 1 (E28)
2003 Správná dvojka (TV seriál)
Blutsbande (E25)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Druhá žena

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Trafikant - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky