foto

Bernard Eylenbosch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chez Nous
Fugazi
2014 Babysitting Story
Benoît Brisefer: Les taxis rouges
2013 Silence des églises, Le
2012 Detektivem nanečisto
Goldilocks
2011 Rituels meurtriers (TV film)
2009 Sans rancune !
Soeur sourire
2008 JCVD
2006 Le Lièvre de Vatanen
2003 Deuxième vérité, La (TV film)
1996 Osmý den
1994 Šachová partie
1993 Kila navíc (TV film)
1989 Morte fontaine (TV film)

TV seriály

2020 Unseen (TV seriál)
2018 Purpurové řeky (TV seriál)
eLegal (TV seriál)
La Trêve (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Au service de la France (TV seriál)
Tovaritch Merlaux (S02E09)
2017 Transferts (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2014 Nezvěstní (TV seriál)
Návrat do hotelu Eden (S01E07)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Propuštění (S04E06)
Mise (S04E05)
Únik (S04E04)
další epizody (4)
2009 A tort ou à raison (TV seriál)
L'Affaire Leïla - 2ème partie (S01E02)
L'Affaire Leïla - 1ère partie (S01E01)
1994 Novacek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky