foto

Anthony Eisley

  • nar. 19.1.1925
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 20.1.2003 (78 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Lolita al desnudo
1990 Evil Spirits
1987 Temný vesmír
1979 Monstroid
1978 Nowhere to Run (TV film)
1977 Secrets (TV film)
1975 Half a House
1973 1,000,000 A.D. Promo Reel
Doll Squad, The
1971 Dracula Vs. Frankenstein
Killers, The
Tormentors, The
1969 Mighty Gorga, The
Mummy and the Curse of the Jackals, The
The Witchmaker
1968 Star!
They Ran for Their Lives
1967 Journey to the Center of Time
1966 Frankie a Johnny
Operazione Goldman
The Navy vs. the Night Monsters
1965 One Way Wahine
1964 3 Nuts in Search of a Bolt
Espionage Target: You
Nahý polibek
1961 Portrait of a Mobster
1959 Hoši z Filadelfie
The Wasp Woman
1958 Onionhead
1952 Fearless Fagan
Operation Secret

TV seriály

1986 Outlaws (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
Ted Knight Show, The (TV seriál)
The Runaways (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Brain of Colonel Barham (S02E15)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Pete Kelly's Blues (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
1953 Bonino (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1980 UFO Syndrome - vyp.

TV pořady

1976 Family Feud (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1959 Hawaiian Eye (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace