foto

Barbara Scoppa

  • nar. 21.10.1957 (62 let)
    Rome, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Rodinný přítel
2004 Christmas in Love
2001 Miláček žen (TV film)
2000 Giochi pericolosi (TV film)
1997 Vejce na tvrdo
1995 Výkupné (TV film)
1993 Bugie rosse
Liebesroulette (TV film)
1991 Zlomyslnost 2000
1990 La luna nel pozzo
Turnè
1987 Rodina
1986 Ginger a Fred
Morirai a mezzanotte
Tenente dei carabinieri, Il
Škola zlodějů

TV seriály

2002 Il commissario (TV seriál)
2000 Tequila a Bonetti v Římě (TV seriál)
Turbo (TV seriál)
1999 Ispettore Giusti, L' (TV seriál)
Nezvěstní (TV seriál)
Non lasciamoci più (TV seriál)
1998 Lui e lei (TV seriál)
1994 Kaskadér (TV seriál)
1993 Un commissario a Roma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky