foto

Šandor Berkeši

  • nar. 26.12.1963 (54 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Charms
2015 14+
Doroga na Berlin
Rajskije kušči
2014 Angely revoljucii
2012 Ljubov v SSSR
Nebeské ženy lučních Marijců
2011 Srdce jako bumerang
2009 Bláznivá pomoc
Korotkoje zamykanije
Pozor
2008 Isčeznuvšaja imperija
2007 Otryv
2006 Svobodná volba
2005 4
Grečeskije kanikuly
2003 Koktebel

TV seriály

2018 Chor (TV seriál)
2017 Častica vselennoj (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
2006 Tanker 'Tango' (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)

Dokumentární

2012 Dom Mariny

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace