foto

Carolin Ohrner

  • nar. 22.12.1961 (59 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Carnaval des brumes, Le (TV film)
Jeď do Ria, a zemřeš!
1984 Fils des alligators, Les (TV film)
1980 Eingriffe (TV film)
Knobbes Knoten (TV film)
Sonntagskinder
1979 Moral (TV film)
1978 Enigma rosso
Leidenschaftliche Blümchen
1975 Der Wohltäter (TV film)
1973 Das kleine Fernsehspiel: Die Prüfung (TV film)
Nicht einmal das halbe Leben (TV film)

TV seriály

1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1987 Florence ou la vie de château (TV seriál)
1984 Der Mann, der keine Autos mochte (TV seriál)
Mensch Bachmann (TV seriál)
1982 Toutes griffes dehors (TV seriál)
1981 Lapo erzählt... (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Místo činu (TV seriál)
Zweierlei Knoten (S01E102)
1976 Das Haus der Krokodile (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1971 Vico-Torriani-Show, Die (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky