foto

Joyce Jameson

  • nar. 26.9.1927
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 16.1.1987 (59 let)
    Burbank, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Stan Freberg Commercials, The - a.z.
1984 Krásná těla
Noty lásky
1983 Posedlý krásou
1980 Pray TV
1979 The Wild Wild West Revisited (TV film)
1978 Katastrofa letu 401 (TV film)
Nikdy neprohrát
1976 Love Boat, The (TV film)
Psanec Josey Wales
Scorchy
1975 Death Race 2000
First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
Promise Him Anything (TV film)
1973 Of Men and Women (TV film)
1972 Women in Chains (TV film)
1971 Crosscurrent (TV film)
1970 Company of Killers (TV film)
Run, Simon, Run (TV film)
1968 The Split
1966 Frankie a Johnny
Špatné číslo
1964 Dobrý soused Sam
Komedie plná hrůz
1963 Balkón
1962 Historky hrůzy
1961 Westinghouse Presents: The Sound of the Sixties (TV film)
1960 Byt
1957 Tip on a Dead Jockey
1956 Crime Against Joe
Tension at Table Rock
1955 Gang Busters - a.z.
1954 Phffft!
1953 Problem Girls
1951 Show Boat
The Son of Dr. Jekyll
The Strip

TV seriály

1983 The New Scooby and Scrappy-Doo Show (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Thicker Than Water (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Harris Against the World (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
I Dream of Genie (S04E12)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dante (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Swinging Spiketaculars (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Club Oasis (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1954 The Spike Jones Show (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Meet Mr. McNutley (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Abbott and Costello Show (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1966 Dean Martin Summer Show, The (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky