foto

Derek Mio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Billy Boy
2013 G.B.F.
Sexy Evil Genius
2010 Day One (TV film)
2008 Velký maturitní mejdan
2006 Purity
2003 Day of Independence

TV seriály

2019 The Terror (TV seriál)
All the Demons Are Still in Hell (S02E02)
A Sparrow in a Swallow's Nest (S02E01)
Tým SEAL (TV seriál)
Time to Shine (S02E13)
2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Boží mlýny (S08E03)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nejlepší kámoši (S01E03)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Shades of Grey (S02E10)
Počtyřech (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
Pilot (S01E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Palebné pole (S06E22)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Poslední případ (S10E22)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Pants on Fire (S01E05)
Předstírání (TV seriál)
Zen and the Art of Pageantry (S02E08)
Spooked (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Strávený (S14E20)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
To byl den (E07)
2012 Dr. House (TV seriál)
Vydržet (S08E21)
2011 Nakopni to (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Státní záležitost (S03E06)
2010 Gigantic (TV seriál)
2009 Greek (TV seriál)
The Day After (S03E01)
At World's End (S02E22)
Tailgate Expectations (S02E21)
další epizody (11)
2008 Greek (TV seriál)
Pledge Allegiance (S02E05)
Let's Make a Deal (S02E03)
Brothers & Sisters (S02E01)
další epizody (13)
2007 Greek (TV seriál)
Black & White and Read All Over (S01E10)
Separation Anxiety (S01E08)
Friday Night Frights (S01E06)
další epizody (8)
2005 Rodinná válka (TV seriál)

Dokumentární

2018 Medal of Honor (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 TableTop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace