foto

Jill Green

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2010 Američan
Trust
2008 Caught in a Trap (TV film)
2007 Ztracená relikvie (TV film)
2000 Selkie
1999 Alchymisté (TV film)
1997 Beyond Fear (TV film)
Deadly Summer (TV film)

TV seriály

2011 Injustice (TV seriál)
2009 Kolize (TV seriál)
2008 Honest (TV seriál)
2003 Foylova válka (TV seriál)
Zašívárna (S02E04)
Taktické cvičení (S02E03)
Jeden z hrstky pilotů (S02E02)
další epizody (4)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Den orla (S01E04)
Lekce vraždění (S01E03)
Bílé pírko (S01E02)
další epizody (4)
Hrozba (TV seriál)
1994 Smokescreen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky