foto

Igor Chripunov

  • nar. 21.12.1980 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jaga. Košmar ťomnogo lesa
2018 Rusalka: Ozero mjortvych
Věčnaja žizň Alexandra Christoforova
2017 Blizkije ljudi
Konvert
Něvesta
Vurdalaki
2015 Doroga na Berlin
Priličnyje ljudi
2012 V mlze
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2008 Den v Jurjevu
Divoké pole
Žij a nezapomínej
2006 V roli oběti

TV seriály

2019 Smotritěl majaka (TV seriál)
2018 Iščejka 2 (TV seriál)
Tajny goroda En (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Orden (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Oborotěň. Časť 2 (S01E10)
Oborotěň. Časť 1 (S01E09)
2014 Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Volčje solnce (TV seriál)
2013 Ubiť Stalina (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace