foto

Vladislav Mamčur

  • nar. 1970

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fokster & Maks
2018 Slovo (studentský film)
2016 Ot jakby (TV film)
2015 Heťman
2011 Žažda (TV film)
2008 Papírový voják

TV seriály

2019 Sadovnica (TV seriál)
2018 Angelina (TV seriál)
Blagimi namerenijami (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2016 Major i magija (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Falšivaja infanta (E20)
Poslednij rycar (E19)
Kljatva (E15)
další epizody (10)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Tolko ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 11 (E11)
2013 Motylki (TV seriál)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
Bludnyje děti (TV seriál)
Osennije cvety (TV seriál)
Pravo na pomilovanije (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky