foto

Oksana Voronina

  • nar. 11.11.1967 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Vljubljonnyje v Kijev

TV seriály

2017 Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
Tolko ně otpuskaj meňa (TV seriál)
2013 Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2003 Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace