foto

Jui Nacukawa

  • nar. 1.6.1968 (50 let)
    Jacuširo, Kumamoto, Kjúšú, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cuma jo bara no jó ni: Kazoku wa curai jo 3
2017 Kazoku wa curai jo 2
2016 64 (Rokujon)
Kagero Ezu (TV film)
Kazoku wa curai jo
Rokujon: Kóhen
2015 Kainan 1890
Soromon no gišó kóhen
Soromon no gišó zenpen
2014 Čiisai O'uči
2013 Kijo (TV film)
Kuchyň samurajů
Tókjó kazoku
2012 Hajabusa: Harukanaru kikan
Tazunebito (TV film)
2011 Kiseki
Toilet no Kamisama (TV film)
Šiawase no kiiroi hankači (TV film)
2010 Kokó no mesu
2009 Ballad: Na mo naki koi no uta
2008 Aruitemo aruitemo
2007 Tennen kokekkó
2006 Hana
Příběhy ze Zeměmoří
Taigan no kanojo (TV film)
2005 Hotaru no haka (TV film)
2004 Yudan taiteki
2003 Samuraj
Soumrak samurajů
Spy Sorge
2002 Natsu no Yakusoku (TV film)
Socugjó
2001 Akašia no miči
Distance
Geomant
1999 Renai Sagishi
Shikoku
1997 Watašitači ga suki datta koto
1996 Gonin 2
Wana
1995 Kura
1994 Tenshi no harawata: Yoruga matakuru
1993 Kaidan II (TV film)

TV seriály

2018 Čúgakusei nikki (TV seriál)
2016 Šizumanu taijó (TV seriál)
2009 Ninkjó herupá (TV seriál)
2008 Muri na Renai (TV seriál)
Toppu Serusu (TV seriál)
2006 Kekkon Dekinai Otoko (TV seriál)
2005 87% (TV seriál)
2004 Kikutei Yaozen no Hitobito (TV seriál)
Proof of the Man (TV seriál)
2003 Anata no tonari ni dare ka iru (TV seriál)
2001 Aru hi, araši no jó ni (TV seriál)
1998 Kekkon zenya (TV seriál)
1997 Aoi tori (TV seriál)
1993 Uso demo Ii kara (TV seriál)
1992 Ai to iu Nano Moto ni (TV seriál)
Mokuyoubi no Shokutaku (TV seriál)

TV pořady

2011 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace