foto

Ayub Khan-Din

  • nar. 1961
    Salford, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 All in Good Time
2010 West Is West
1999 Východ je východ

TV seriály

2017 Ackley Bridge (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Burning Season, The
1991 Lebewohl, Fremde
1990 The Care of Time (TV film)
1987 Sammy a Rosie to dělají
1985 Moje krásná prádelnička

TV seriály

1995 Backup (TV seriál)
Dangerfield (TV seriál)
London Bridge (TV seriál)
1991 Doctor at the Top (TV seriál)
Idiot (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
KYTV (TV seriál)
1987 My Family and Other Animals (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky