foto

Michaela Wiebusch

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Da muss Mann durch
2013 Komasaufen (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Blutsbrüder (TV film)
2012 Dvě tváře důvěry (TV film)
2011 Haltlos (studentský film)
Mein Prinz. Mein König.
2006 Leben mit Hannah
2004 Stauffenberg (TV film)
2003 Die Sitte - Stiller Schrei (TV film)
2002 Gebirtig
Polizeiruf 110 - Angst um Tessa Bülow (TV film)
2001 Vorspiel mit Nachspiel (TV film)
2000 20.13, Nezabiješ (TV film)
1998 Höllische Nachbarn (TV film)
1997 Gestohlenes Mutterglück (TV film)
Stav nouze

TV seriály

2008 Die Anwälte (TV seriál)
Herzog (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
Verrückt nach Clara (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Die Spur der Troika: Macht ohne Kontrolle (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky