foto

Claire Danes

  • nar. 12.4.1979 (38 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (19)

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Kid Like Jake
2017 Brigsby Bear
2013 Naši a já
2011 Dětská zahrada poezie (TV film)
2010 Temple Grandinová (TV film)
2008 Já a Orson Welles
2007 Hvězdný prach
Osobní spravedlnost
Ten večer
2005 Jeden navíc
Základ rodiny
2004 Krása na scéně
2003 Proměna Placida Lakea
Terminátor 3: Vzpoura strojů
Za všechno může láska
2002 Hodiny
Igby
1999 Parchanti nebo poldové?
Téměř bez šance
1998 Bídníci
Polská svatba
1997 U-Turn
Vyvolávač deště
1996 Má mě rád, nemá mě rád
Nezvaný host
Romeo a Julie
1995 Co si ušít do výbavy
Domů na svátky
Pesky Suitor, The
1994 Malé ženy
More Than Friends: The Coming Out of Heidi Leiter (TV film)
1993 Geoffrey Beene 30
1990 Dreams of Love

TV seriály

2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Epizoda 12 (S07E12)
Epizoda 11 (S07E11)
Epizoda 10 (S07E10)
další epizody (12)
2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
America First (S06E12)
R for Romeo (S06E11)
The Flag House (S06E10)
další epizody (12)
2015 Master of None (TV seriál)
The Other Man (S01E05)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Falešný záblesk (S05E12)
Náš člověk v Damašku (S05E11)
Nová realita (S05E10)
další epizody (12)
2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dlouho na spadnutí (S04E12)
Krieg nicht Lieb (S04E11)
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
další epizody (12)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Hvězda (S03E12)
Velké zvíře v Teheránu (S03E11)
Dobrou noc (S03E10)
další epizody (12)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volba (S02E12)
In memoriam (S02E11)
Zlomená srdce (S02E10)
další epizody (12)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Vesta (S01E11)
Kongresman Brody (S01E10)
další epizody (12)
1998 Herkules (TV seriál)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)

Dokumentární

2011 Lemon
2010 Catch My Disease
2005 RSC Meets USA: Working Shakespeare
2003 Igby Goes Down: In Search of Igby
1999 AFI's 100 Years... 100 Stars (TV film)
Saturday Night Live 25 (TV film)
1998 Leonardo DiCaprio - Život hvězdy

TV pořady

2016 68. Emmy Awards (TV pořad)
2015 The 21st Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
2014 The 20th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2013 19th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
65. Emmy Awards (TV pořad)
The Hollywood Reporter Roundtables (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
2011 The Orange BAFTA Film Awards 2011 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
Conan (TV pořad)
2007 Xposé (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 The Jon Stewart Show (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Chystá se ještě něco dalšího (S04E09)
Skoro kobliha (S04E08)
Návrat (S04E07)
další epizody (4)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Hvězda (S03E12)
Velké zvíře v Teheránu (S03E11)
Dobrou noc (S03E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(1 007)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace