foto

Peter Fröhlich

  • nar. 29.8.1938
    Wiener Neustadt, Rakousko
  • zem. 11.7.2016 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tatort - Paradies (TV film)
2008 Melodie lásky (TV film)
2007 Niete zieht Hauptgewinn (TV film)
2004 Inga Lindström: Kouzlo lásky (TV film)
2003 MA 2412 - Die Staatsdiener
1998 Fröhliche Chaoten (TV film)
Hinterholz 8
1997 Eine fast perfekte Scheidung
1996 Der Komödienstadel - Minister gesucht (divadelní záznam)
Ein fast perfekter Seitensprung
1987 Ein Mann nach meinem Herzen (TV film)
1985 Tapetenwechsel (divadelní záznam)
1979 Träume kann man nicht verbieten (TV film)
1975 Glückliche Reise (TV film)
1972 Elisabeth Kaiserin von Österreich (TV film)
Graf von Luxemburg, Der
Sorbas (divadelní záznam)
1971 Die Blume von Hawaii (divadelní záznam)
1970 Das Kamel geht durch das Nadelöhr (TV film)
1967 Die Reise des Herrn Perrichon (TV film)
Gemüse und Liebe engros (TV film)
1966 Ab morgen haben wir Humor
Krach im Hinterhaus (divadelní záznam)
Minister gesucht (TV film)
Tag in Paris, Ein (TV film)
1965 Der wahre Jakob (TV film)
1964 Die große Kür
Frühstück mit dem Tod
Ihr erster Ball (TV film)
Liebesgrüße aus Tirol
Show hin - Schau her (TV film)
1963 Einer unter ihnen (TV film)
Glück zu kleinen Preisen (TV film)
1962 Dicke Luft
Post geht ab, Die
Tante Jutta aus Kalkutta (divadelní záznam)
1960 Kriminaltango
1958 Das Dreimäderlhaus
1957 Die Lindenwirtin vom Donaustrand
Wien, du Stadt meiner Träume
1953 Tante Jutta aus Kalkutta

TV seriály

2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Qual der Wahl (S03E11)
Die Kandidatin (S03E09)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Unsere Schule ist die Beste (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1989 Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Ein Lied aus Wien (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 ORF-Legenden (TV pořad)
1967 Wir feiern im voraus (TV pořad)
1965 Hör hin, schau zu! (TV pořad)
1961 Musik aus Studio B (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky