foto

Barbara Lanz

  • nar. 31.7.1983 (37 let)
    Wels, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Was für ein schöner Tag (TV film)
2003 Na dně propasti (TV film)
2000 Der Kuß meiner Schwester (TV film)
1999 Liebe versetzt Berge (TV film)

TV seriály

2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Kontrollverlust (S04E22)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Alte Gräber (S10E13)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Naháči z Huttropu (S02E06)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Královna noci (S01E60)
2004 Beauty Queen (TV seriál)
Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor na Korfu (S01E02)
2003 Big Ben (TV seriál)
Třídní sraz (S09E06)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die Prüfung (S02E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky