foto

Barbara Lanz

  • nar. 31.7.1983 (36 let)
    Wels, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Rosamunde Pilcher: Královna noci (TV film)
Was für ein schöner Tag (TV film)
2003 Na dně propasti (TV film)
2000 Der Kuß meiner Schwester (TV film)
1999 Liebe versetzt Berge (TV film)

TV seriály

2011 Poslední polda (TV seriál)
Naháči z Huttropu (S02E06)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Beauty Queen (TV seriál)
Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor na Korfu (S01E02)
2003 Big Ben (TV seriál)
Třídní sraz (S09E06)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky