foto

Harald Windisch

  • nar. 1966
    Innsbruck, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Bozen-Krimi: Gegen die Zeit (TV film)
Der Bozen-Krimi: Mörderisches Schweigen (TV film)
Ein Dorf wehrt sich: Das Geheimnis von Altaussee (TV film)
Wiener Blut (TV film)
2018 Das Wunder von Wörgl (TV film)
Der Bozen-Krimi: Falsches Spiel (TV film)
Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
2016 Die Toten von Salzburg (TV film)
2015 Gruber geht
Místo činu: Hraniční čára (TV film)
Spectre
Tatort - Einmal wirklich sterben (TV film)
2014 The Silent Mountain
Vals
2008 Die Heilerin 2 (TV film)
2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
2006 Kráľ Afriky (TV film)
2003 Nejlepší z gladiátorů (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
Na plnej plyn
2000 Der Hund muss weg (TV film)
1998 Geliebte Gegner (TV film)
1997 Lieber reich und glücklich (TV film)

TV seriály

2020 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2019 Vídeňská krev (TV seriál)
Ztracené dítě (E03)
Královna noci (E02)
Poslední seance (E01)
Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Štvanice (E08)
Soko Vídeň (TV seriál)
Entfesselt (S14E12)
2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Rukojmí (S22E04)
2016 Země zločinu (TV seriál)
Konečné zúčtování (E09)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Gottes innerer Schweinehund (S10E14)
2010 Venkovská lékařka (TV seriál)
Um Leben und Tod (E07)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Ein neues Leben (E05)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Raunacht (E03)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Ein neues Testament (S01E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Universum History: Andreas Hofer - Held wider Willen (TV film)
2016 Universum History: Unser Österreich: Niederösterreich - Leben am Eisernen Vorhang (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1966 Porgy in Wien (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1985 Der Leihopa (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky