foto

Maria Köstlinger

  • nar. 1972
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tom Turbo - Von 0 auf 111
2011 Nezvěstná (TV film)
2010 Alpská klinika: Lék jménem láska (TV film)
Oben ohne - Die türkische Braut (TV film)
2009 Oben ohne - Du heilige Nacht (TV film)
2008 Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
2005 Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
2004 Silentium
2003 Jetzt erst recht (TV film)
2002 Chorobná posedlost (TV film)
1997 Mein Opa und die 13 Stühle (TV film)

TV seriály

2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 30 (S03E10)
Folge 29 (S03E09)
Folge 28 (S03E08)
další epizody (10)
2016 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 20 (S02E10)
Folge 19 (S02E09)
Folge 18 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Vorstadtweiber (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S01E10)
Jagdgesellschaft (S01E09)
Rundumschlag (S01E08)
další epizody (10)
Místo činu (TV seriál)
Gier (S46E22)
2014 Spuren des Bösen (TV seriál)
Schande (E04)
2012 Oben ohne (TV seriál)
Der Würger (S04E04)
Bettenrochade (S04E03)
Familienbande (S04E02)
další epizody (4)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Niklas Herbst (S02E03)
Oben ohne (TV seriál)
Gustls Frauen (S03E06)
Die Horrorhilde (S03E05)
Endstation Prellbock (S03E04)
další epizody (6)
2008 Oben ohne (TV seriál)
Der verlorene Sohn (S02E06)
Die lästige Witwe (S02E05)
Der Herr der Insel (S02E04)
další epizody (6)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Böses Spiel (S02E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Verlorene Jugend (S04E10)
2007 Oben ohne (TV seriál)
Gas im Haus (S01E06)
Vater kommt (S01E05)
Judith und James (S01E04)
další epizody (6)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (11)
Místo činu (TV seriál)
Osudová důvěra (S37E13)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Podraz (S07E04)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)

Divadelní záznam

2000 Der Verschwender (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky