foto

Maria Köstlinger

  • nar. 1972
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Gier (TV film)
2013 Tom Turbo - Von 0 auf 111
2011 Nezvěstná (TV film)
2010 Alpská klinika: Lék jménem láska (TV film)
Oben ohne - Die türkische Braut (TV film)
2009 Oben ohne - Du heilige Nacht (TV film)
2008 Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
Místo činu: Osudová důvěra (TV film)
2005 Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
2004 Silentium
2003 Jetzt erst recht (TV film)
2002 Chorobná posedlost (TV film)
1997 Mein Opa und die 13 Stühle (TV film)

TV seriály

2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 30 (S03E10)
Folge 29 (S03E09)
Folge 28 (S03E08)
další epizody (10)
2016 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 20 (S02E10)
Folge 19 (S02E09)
Folge 18 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Vorstadtweiber (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S01E10)
Jagdgesellschaft (S01E09)
Rundumschlag (S01E08)
další epizody (10)
2014 Spuren des Bösen (TV seriál)
Schande (E04)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Böses Spiel (S02E02)
2007 Oben ohne (TV seriál)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (11)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

2000 Der Verschwender (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky