foto

Thorsten Nindel

  • nar. 16.12.1964 (54 let)
    Höxter, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inga Lindström - Auf der Suche nach dir (TV film)
2015 Inga Lindström: S Lilli si nezahrávej (TV film)
O panně Mahuleně (TV film)
2011 Stadtgeflüster - Sex nach Fünf (TV film)
2008 Místo činu - Neúplatný (TV film)
Starověká šifra zkázy (TV film)
Zkáza lodi Gustloff (TV film)
2007 Karl-May-Spiele: Winnetou I (TV film)
Lilly Schönauer: Odbočka ke štěstí (TV film)
2005 Drei teuflisch starke Frauen (TV film)
Karl-May-Spiele: Winnetou und das Geheimnis der Felsenburg (TV film)
Pašák - Špinavý kšeft (TV film)
2004 Jakobovy ženy (TV film)
Salon Brasil
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2003 Im Namen des Herrn (TV film)
Klub snů - Cesta za ženou snů (TV film)
On nebo žádný jiný (TV film)
2002 Family Affairs - Gier nach Glück (TV film)
2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
Dvojí nasazení - Mnichov (TV film)
Tom und die Biberbande (TV film)
2000 Der Weihnachtswolf (TV film)
Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
Nicht mit uns (TV film)
Případy profesora Capellariho: Mrtví nemlčí (TV film)
1999 R.O.S.I. (studentský film)
1998 In alter Freundschaft (TV film)
Polizeiruf 110 - Spurlos verschwunden (TV film)
Schläfer, Die
Ufos über Waterlow (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Tod eines Callgirls (TV film)
Kalkuliertes Risiko (TV film)
Kommissar Schimpanski - Diamantenjagd (TV film)
Sterben ist gesünder
Und tschüss! - Ballermann olé (TV film)
Zwei Brüder - Die Tochter (TV film)
1996 Nebezpečné věno
Tisíceré díky, Willy Wuffe (TV film)
Und tschüss! Auf Mallorca (TV film)

TV seriály

2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Das Geisterschiff (S01E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Mezi bratry (S22E16)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Beichtgeheimnis (S01E06)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Vormund (S01E06)
2012 MEK 8 (TV seriál)
2009 Eine für alle - Frauen können's besser (TV seriál)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Allein unter Bauern (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Lepší zlomená noha nežli vaz (S10E12)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Unsere zehn Gebote (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Väter und Söhne (S02E02)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Der Pfundskerl (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Pekelná jízda na dálnici A4 (S04E01)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
Zwei allein (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední šance (S03E01)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Das Amt (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
1990 Baldur Blauzahn (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Poslední plavba lodi Gustloff (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace