foto

Thorsten Nindel

  • nar. 16.12.1964 (55 let)
    Höxter, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inga Lindström - Auf der Suche nach dir (TV film)
2015 Inga Lindström: S Lilli si nezahrávej (TV film)
O panně Mahuleně (TV film)
2011 Stadtgeflüster - Sex nach Fünf (TV film)
2008 Místo činu - Neúplatný (TV film)
Starověká šifra zkázy (TV film)
Zkáza lodi Gustloff (TV film)
2007 Karl-May-Spiele: Winnetou I (TV film)
2005 Drei teuflisch starke Frauen (TV film)
Karl-May-Spiele: Winnetou und das Geheimnis der Felsenburg (TV film)
2004 Jakobovy ženy (TV film)
Salon Brasil
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2003 Im Namen des Herrn (TV film)
Klub snů - Cesta za ženou snů (TV film)
On nebo žádný jiný (TV film)
2002 Family Affairs - Gier nach Glück (TV film)
2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
Dvojí nasazení - Mnichov (TV film)
Tom und die Biberbande (TV film)
2000 Der Weihnachtswolf (TV film)
Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
Nicht mit uns (TV film)
1999 R.O.S.I. (studentský film)
1998 Polizeiruf 110 - Spurlos verschwunden (TV film)
Schläfer, Die
Ufos über Waterlow (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Tod eines Callgirls (TV film)
Kalkuliertes Risiko (TV film)
Kommissar Schimpanski - Diamantenjagd (TV film)
Sterben ist gesünder
Und tschüss! - Ballermann olé (TV film)
1996 Nebezpečné věno
Tisíceré díky, Willy Wuffe (TV film)
Und tschüss! Auf Mallorca (TV film)

TV seriály

2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Das Geisterschiff (S01E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Mezi bratry (S23E03)
2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wahre Freunde (S19E14)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Beichtgeheimnis (S01E06)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Vormund (S01E06)
2012 MEK 8 (TV seriál)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Narben (S13E09)
2009 Eine für alle - Frauen können's besser (TV seriál)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Allein unter Bauern (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Odbočka ke štěstí (E03)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Unsere zehn Gebote (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Lepší zlomená noha nežli vaz (S10E12)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Pašák (TV seriál)
Špinavý kšeft (S05E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Herbststurm (S08E07)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Väter und Söhne (S02E02)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Mrtví nemlčí (E06)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Pekelná jízda na dálnici A4 (S04E01)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
Zwei allein (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední šance (S03E01)
Wilsberg (TV seriál)
In alter Freundschaft (E02)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Das Amt (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Die Tochter (E06)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
1990 Baldur Blauzahn (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Poslední plavba lodi Gustloff (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky