foto

Stanislava Jedrašáková

  • nar. 4.4.1932 (89 let)
    Banská Bystrica, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1985 I. II. III. stupeň kontroly bezpečnosti práce
1980 Malý zelený špión
1979 Čo rozprával starý otec
1975 Vkusné obliekanie mládeže
1973 Jano
1972 Čierny gróf (TV film)
1971 Taký obyčajný deň (TV film)
1970 Fašiangy (TV film)
S Rozárkou (TV film)
1968 Román o base (TV film)
1967 Dvanást
1966 Jeden z nás - človek...
Keď zaznie ticho
1965 Neprebudený (TV film)
Oko za oko (TV film)
1962 Dobrodružstvo so spravodlivosťou (TV film)

Dokumentární

1988 Salamander
Stavebná fakulta
1987 50 rokov Slovenskej vysokej školy technickej v Bratislave
Autofokusácia
Bezpečná prevádzka osobných výťahov
Lavíny
Mládež pomáha budovať socializmus
Ozdoba lesa daniel
Parnassius apollo L.
To bol zasa dnes deň!
Velikán rovín
1986 35 let NHKG Ostrava
Biotechnológie
Mládež a stravovanie
Odpadové sklo
Pozor, elektrický prúd!
Príbeh Vlada, Marienky a Joja
Rady a medaily
Saška (divadelní záznam)
Technológie budúcnosti
Trenčín je môj kraj
1985 Agropriemyselné komplexy
Aplikácia síl v poľnohospodárstve a v agropriemyselných komplexoch
Interferón
Spomienka na minulosť
1984 Chcete dlhšie žiť?
Dolina pod Kohútom
Internacionalista
Lesný pásový vyťahovač LPV 20
Projektovanie
Prírodné rezervácie v Československ
Vedecké informácie v zdravotníctve
Zariadenia pre mikrobiologické výroby
Čakanie
1983 Beh jari
Dvesto sedemnástka
Energia pre našu Zem
Mlynské stroje
Noc zázrakov
Prvá svetová vojna
Skvosty našej prírody (TV film)
Technopol
Trenčiansky hrad
Vladimír Iljič Lenin
Zuby ako perličky
Zákony dedičnosti
Škola S. N. Fiodorova
1982 Aj sem príde voda
LKT 81
Putyfárovou stopou (TV film)
Slovenské závody technického skla n.p. Bratislava
Spojené sklárne n.p. Lednické Rovne
Stredoslovenské sklárne n.p., Poltár
Systémy výroby poľných krmovín
Tatrasklo
Trvalé trávne porasty
Záchrana pamiatok v oblasti Liptovskej Mary
Červené symboly
Řezání závitů
1981 Aby nám ešte slúžil
Ján Kret
Systém ŠVÚT - Monitor
Výňatky z jedného protokolu
Zetor UR II
1980 Farba rodnej hrudy
Medovnikár
Počítače z Oravy
Prechod
Skladateľ
Vývozné kolesové súpravy
1979 Antikoncepcia
Pilišskí vápenkári
Predseda zo Starej Vody
Privítanie detí do života
Revolučné symboly
Sobáš
Vodné diela na Dunaji
1978 30 víťazných rokov dimitrovcov
Agrokomplex
Bezpečnosť práce pri ťažbe surovín
Kým vypláva loď
Národný umelec Eugen Suchoň
O tých, ktorí majú svoj dážď
Pramene poznania
Príďte medzi nás
Pórobetónové kompletizované panely
Stáli pri zrode epochy
Technológia pánskeho tupého strihu
1977 Bezpečnosť práce pri izolatérskych prácach
Komplexná čata
Na prahu nových dní
Nebezpečný priateľ
Osobné ochranné pracovné prostriedky
Po novom
Priehrštie nádeje
Stavoindustria Bratislava
1976 Chrániť a zúrodňovať
Kresané do dreva
Milióny vďaky
Popradské kontrasty
Premena našej dediny
Spomienka na maliara
Správa o smrti mladého muža
Tkáčka
1975 Brigáda na vode
Dobrý deň, Rimava!
Hockova brigáda
Keramika v tvorbe životného prostredia
LKT-80
Mama
NHKG: první stavba socialismu
Na druhej strane kamery
Premeny rodnej zeme
Roľnícka práca včera a dnes
S ľuďmi pre ľudí
Sezóna 73-74
Telgárt - Švermovo
Číta naše dieťa plynulo?
Šťastia, zdravia vinšujeme
1974 Každý má svoju fabriku
Ochrana veľkochovov
Ozveny slávnych dní
Pochod cez Chabenec
Poľnohospodárske zásobovanie a nákup
Rodina Makkayovcov
Slovensko z hmoty zrodené
Železnica volá
1973 Aby bolo viac mäsa
Bezpečnosť pri práci v poľnohospodárstve
Branná výchova na zdravotníckych školách
Dedina
Galéria v Kovačici
Martin Jonáš (TV film)
Mária Rudavská
Sklo v architektúre
Zvyšujeme výrobu hovädzieho mäsa
Životné prostredie (TV seriál)
1972 Chlieb v storakých podobách
Chorea Guernica
Chorea amore (TV film)
Chrbtica
Do nového života
Horiace samoty (TV film)
Hrá Podhrušovan z Topolčianok
Na stavbe
Ropa tečie cez hranice
Východoslovenské kontrasty
Ľudová kultúra na Slovensku (TV seriál)
Ľudovít Fulla (TV film)
1971 Dedo Siváň
Kraslice
Kto vidí do zrkadla?
Lazníci
Míľniky
Víťazný pochod
Živel je mojím priateľom (TV film)
1970 Demänová
Mária Markovičová (TV film)
NHKG
Na počiatku bola pieseň (TV film)
Nové Slovensko
Oltár sv. Juraja
Prípad XY
Rozprávanie o ríši Veľkomoravskej
Slovenské sklo
Slovo o strojoch
1969 50 rokov Univerzity Komenského
ABCD
Cukrovka
Engineering in Czechoslovakia
Hra o svätej Dorote
Malý gazda
Nitra
Od ja k my
Prerušené ticho
Prozaik Janko Jesenský
Romantika neznáma
Roľníci
Sami proti sebe
Vodné dielo Ružín (TV seriál)
Zemplínska šírava
1968 70 rokov lesníckeho výskumníctva na Slovensku
Beethoven na Slovensku
Bratislava, to je moje mesto...
Karol Skřipský (TV film)
Kovohuty Istebné
Letisko Bratislava prijíma...
Niekto to rád studené
Návšteva u Martina Benku
Pieseň o bardejovskom Egídiovi
Poľovníctvo v Československu
Rapsódia v bielom
Človek s fotoaparátom
1967 Bojnice
Cestička do školy
Mestá zlata a striebra
Posledná večera
Príbeh jednej misie
Sená na Doščonke
Slovakia
1966 Chceme byť svetové
Dolina dvoch tvárí
Epilógy
Keby nám ľudia rozumeli...
Kompozícia obrazu a štýl filmu
Rez drobného ovocia
Slovenské ľudové divadlo (TV film)
Zrkadlenie vôd Oravy
Čakanie na slnko
Školy
1965 ...narodil sa hrdina?
250 za minútu
Bratislava mesto hudby
Bratislava očami Taliana
Deti a rozvody
J. Gregor Tajovský
Ján Mudroch
Koloman Sokol
Nie je škola ako škola
Obchodný dom Hron Banská Bystrica
Ohnivé rieky
Pohľad do zeme
Salamandra škvrnitá
Symfonieta Nízkych Tatier
Ticho plné kriku
1964 Deň sviatočný
Dve smeny
Hlási sa slobodný slovenský vysielač
Háďa zhubné
Koledy
Kordovan
Maličká ríša
Muži vo výškach
Naliehavé otázky
Orezávač cukrovky
Posúďte sami
Pozor trichofýcia!
Tri spomienky
Vyorávač cukrovky
Zemiakový kombajn
Zo života škodcov okopanín
1963 60%
Ako žijú deti sveta
Hovoria fakty
Jesenný fejtón
Krakovanie ropy a rafinácia ropných produktov
Memento
Poradili si...
Pracovný deň Kochovej brigády
Spracovanie ropy destiláciou
Sviatok pod Duklou
Tlak plynov
Trikrát o Jánošíkovi
Užívaj ochranné pracovné pomôcky!
Vznik a ťažba ropy
ČSSR - Anglicko
Čo s nimi?
1962 9 jednou ranou
Dnešok slovenského filmu
Majstri v žatve
Mechanizácia výkrmu dobytka
Naváranie valcov
Nové metódy pestovania zeleniny
Pod Poľanou
Poľnou cestou
Ropa ropa ropa
Sjazd KSS
Tepelné spracovanie ocele I.
Tepelné spracovanie ocele II.
Tepelné spracovanie ocele III.
Výbuchy v korunách stromov
Zelenina pod strechou
Živí varujú
1961 1. máj 1961
17. derby
40 KSČ
Bojujeme proti burinám
Deň v tábore
Laterna magica
Majstrovstvá sveta v moto-crossu 500 ccm Přerov 1961
Náš učiteľ
Objektové zariadenie staveniska
S otvoreným srdcom
Tri generácie
Vitajte u nás!
Vrúble na štepenie ovocných stromov
Vstup zakázaný!
W-B-P
XXXI. ročník MMM Košice
Z Východoslovenského kraja
ČH Bratislava - Dukla Praha
ČSSR - Škótsko
Činohra Slovenského národného divadla nositeľ Radu republiky v Sovietskom sväze
Štátna návšteva v Rumunsku
Živiny a pôda
1960 15 rokov víťazných
Boj o úrodu
Deň žatvy
Kajal náš svet
O Pohár národov
Pätnásť úrodných rokov
Reaktívne motory I.
Reaktívne motory II.
XXX. medzinárodný maratón mieru
Žiadame vás!
1959 Dve cesty
Komárňanskí lodiari
Plavba družby
Prvoradá úloha
Príďte všetci na Devín!
Raketou na Mesiac
Tri miliardy
Veniec vďaky
Zachráňme úrodu
Útok na nížinu
1958 Celoslovenská poľovnícka výstava

TV pořady

1966 Srdečná krajina (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Zvukařská filmografie

Dokumentární

1960 2+2=3?
Družba

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky