foto

Petr Zeman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Jak básníci čekají na zázrak
Každý milion dobrý (TV film)
Nepovedený čert (TV film)
2015 Správnej dres (TV film)
2013 Duch nad zlato (TV film)
2004 Poklad na Sovím Hrádku (TV film)
2003 Talár a ptačí zob (TV film)

TV seriály

2016 Kosmo (TV seriál)
Triumf (E05)
Řekl někdo kočička? (E04)
Smrt docenta (E03)
další epizody (5)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Děti na odpis (S02E04)
Súdánský student (S02E03)
Informátor (S02E02)
další epizody (4)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Sladký vyděrač (S01E10)
Totožnost (S01E09)
2012 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Proces doktorky Kalendové (E07)
Archiv Felixe Burgeta (E06)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin v chalupě (E12)
Muž, který se nelíbil (E06)
Soud pana Havleny (E05)
další epizody (5)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Vražda poštovní doručovatelky (E05)
Smrt lobbisty Mansdorfa (E04)
Tajná mise docentky Rybkové (E03)
další epizody (5)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Řecko není všecko (S07E12)
Ruty šuty Arizona (S07E11)
Parohy na kole (S07E10)
další epizody (6)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Paměti (S05E03)
Hantec (S05E02)
Kostel (S05E01)
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
Praha (E24)
Orgán (E23)
Ministr (E22)
další epizody (24)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Pozdní sběr (S04E12)
Indiánské víno (S04E11)
Poslední decinka (S04E10)
další epizody (9)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Manželé roku 2006 (S04E02)
2006 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Prst a prstýnek (S03E06)
Mistr (S03E05)
Vražedné překvapení (S03E04)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Dámský gambit (S03E01)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Sám doma IV. (S02E03)
Jako kočka a pes (S02E02)
Leasing (S02E01)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (S02E05)
Loupežníci (S02E04)

Dokumentární

2018 Ten okamžik (TV seriál)
Osobní protest (E05)
Před namířenou zbraní (E04)
Pád z nebe (E03)
další epizody (5)

TV pořady

2017 Bankovkovi (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace