foto

Oliver Muth

  • nar. 1964
    Tübingen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Charlottes Welt - Geht nicht, gibt's nicht (TV film)
2012 Osudový střet (TV film)
2011 Lügen haben linke Hände (TV film)
2010 Bei manchen Männern hilft nur Voodoo (TV film)
Familie Fröhlich - Schlimmer geht immer (TV film)
2009 Der Stinkstiefel (TV film)
2008 Treuepunkte (TV film)
2007 Baculka (TV film)
Die Masche mit der Liebe (TV film)
KMPD - Krass Mann Police Department
2006 Entführ' Mich, Liebling! (TV film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Die Alpenklinik (TV film)

TV seriály

2013 Poslední polda (TV seriál)
Zlatý důl (S04E10)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky