foto

Reinhard Simonischek

  • nar. 6.8.1946 (74 let)
    Štýrský Hradec, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
2005 Blackout Journey
Daniel Käfer - Die Villen der Frau Hürsch (TV film)
2004 Welcome Home
2003 Želary
2002 Die Dickköpfe (TV film)
Ich gehöre dir (TV film)
2000 Přijď, sladká smrti
1999 Untersuchung an Mädeln
1997 Bella Ciao (TV film)
Die Nacht der Nächte - School's out (TV film)

TV seriály

2009 Lilly Schönauer (TV seriál)
Paulin sen (E08)
Soko Vídeň (TV seriál)
Reise in die Vergangenheit (S04E15)
2006 Die Country-Kids aus der Steiermark (TV seriál)
Abschied (E13)
Gemeinsam sind wir stark (E12)
Nächtlicher Besuch (E11)
další epizody (8)
2005 Die Country-Kids aus der Steiermark (TV seriál)
Die Kräuterhexe (E05)
Höhenangst (E04)
Geteert und gefedert (E03)
další epizody (5)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Mohn Amour (S04E10)
Kein Herz für Inder (S04E06)
Abschied (S04E03)
2002 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Diagnose (S03E09)
Der wilde Reiter (S03E05)
Volkszählung (S03E03)
další epizody (5)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Neue Perspektiven (S02E13)
Komisař Rex (TV seriál)
Posedlost (S07E07)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky