foto

Kon-chung Tam

  • nar. Hongkong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 P feng bao
2018 Da shi xiong
Hotel Soul Good
Nepolapitelný padělatel
2017 Always Be with You
Chasing the Dragon
Gao geung jing dou fu
Rázová vlna
2016 Xuan lao zuo
2015 An Inspector Calls
2014 Du cheng feng yun
Gam Gai SSS
Zong sheng
大茶飯
2013 Chao ji jing li ren
Chong feng zhan jing
Tao chu sheng tian 3D
2012 Che shou
Gao ju ai
Xi ai ye pu 2
Za zhi
2011 Dan shen nan nu
Du Huo 2
Laughing Gor Qian Zui Fan
Náměsíčná
2010 Black Ransom
Domov snů
Girl$
Přesný cíl
Zui, wei xian ren wu
2009 Guan ren 7 shi
Ji dong bu dui - huo ban
Jin ping mei er ai de nu li
Odstřelovač
2008 Fa fa ying king
Hei shi li
Ji dong bu dui - jing li
Ji dong bu dui - ren xing
Jin ping mei
Lang ya
Nebezpečný svědek
Sasori
Sookmyeong
Únos
2007 Mui dong bin wan si
Neviditelný cíl
Pod dohledem
2006 Akce nemluvně
Fan dou kuang ben
Hei bai dao
Poslední boj
Psanci
2005 A Wondrous Bet
Hei bai zhan chang
Qian bei bu zui
Que sheng 2 zi mo tian hou
Zhi ai
2004 Jing zhuang zhui nu zai er ling ling si
Zvláštní zpravodajství
2003 Dvojitý úder
Shan gou 2003 shou xing xian jing
2002 Inner Senses
Interactive Murders
Love Undercover
Memento
Money Suckers
Perfect Education 3
Smrtící andílci
The Stewardess
Volavka
Yi lu zhe
Yin yang lu 15: Ke si hun lai
2001 Ai jun ru meng
Fai chai tong mung
Feng shui du shen
From the Queen to the Chief Executive
Jing nu cha guan
Kdo s koho 2
Mai xiong pai ren
Nei you e jing
Qi hao cha guan
Sha ke
The Replacement Suspect
The Young Ones
Tou hao ren wu
Wo de ye man tong xue
Ye shou zhi tong
Yu nu tian ding
Zhi fa fan fa
2000 Gu nan gua nu
Jiu jiang xing jing
Sheng hua te jing zhi sang shi ren wu
Tian you yan
1999 Cheung foh
Gu huo zai: Hong xing Da Fei ge
Kdo s koho
Shan gou 1999
Tender Heart
Xin bu xin you ni
Xin jia fa
Yin yang lu 6: Xiong zhou kan
1994 Xin bian yuan ren
Zhan huo gao yang
1993 Liang xiang qing yuan
Qian wang qing ren
Yu feng
Zheng ren
1992 Amour
Ban wo zong heng
Full Contact
Si zhong zhen mian mu
Vietnamese Lady
1991 Black Cat
Hong fu qi tian
Long de chuan ren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky