foto

Bernhard Bozian

  • nar. 16.9.1983 (35 let)
    Würzburg, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Caedes - Lichtung des Todes
2011 Mein großer linker Zeh
2004 Streetwise

TV seriály

2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
Anna und die Liebe (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace