foto

Roy Brocksmith

  • nar. 15.9.1945
    Quincy, Illinois, USA
  • zem. 16.12.2001 (56 let)
    Burbank, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Psycho
1997 Kull dobyvatel
1996 Pistol Pete (TV film)
1995 Walton Wedding, A (TV film)
White Dwarf (TV film)
1994 Bleskový Jack
Moje letní story
Téměř mrtví
Vítejte ve Wellville
Záskok
1992 Na mizině
Steel Justice (TV film)
1991 Neskutečná cesta Billa a Teda
1990 Arachnofobie
Marťani, jděte domů
Total Recall
1989 Neúprosný
Tango a Cash
Válka Roseových
1988 Killer Instinct (TV film)
Kšeft za všechny prachy
Strašidelné Vánoce
1987 Almost Partners (TV film)
Kdo je ta holka
Price of Life, The
1985 Izzy and Moe (TV film)
1984 Rent Control
1983 Jacobo Timerman: Prisoner Without a Name, Cell Without a Number (TV film)
1981 Erekce, ejakulace, exhibice a další příběhy obyčejného šílenství
Vlci
1980 Vzpomínky na hvězdný prach
1979 Ryba zabiják
1978 Král cikánů
Tartuffe (TV film)
The Squeeze

TV seriály

2000 Ally McBealová (TV seriál)
Silnější než smrt (S03E16)
Za tou duhou (S03E11)
1999 Payne (TV seriál)
1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Varování / Autobusová zastávka / První pomoc / Ochránce / Dárek (S02E13)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
The Deconstruction of Falling Stars (S04E22)
1995 Murder One (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Nerozvážnost (S04E04)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Down the Shore (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
Good & Evil (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Nose Job (S03E09)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
Hull High (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Cutting Cards (S02E03)
The Switch (S02E02)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Man Who Was Death (S01E01)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Špičkový výkon (S02E21)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Sonny Spoon (TV seriál)
Van Dyke Show, The (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace