foto

Wolfram Rupperti

  • nar. 1967
    Kitzingen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Bozen-Krimi: Leichte Beute (TV film)
2013 Jean
2005 Der Mann von nebenan lebt! (TV film)
Reblaus (TV film)
2004 Grüße aus Kaschmir (TV film)
2003 Liebe zartbitter (TV film)
Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
Želary
2002 Ich gehöre dir (TV film)
2001 Komando v sukních

TV seriály

2014 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Kettenreaktion (E20)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Prvotřídní pohřeb (S12E03)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky